Ексклюзиви
понеділок, 11 лютого 2008 15:21

На 14 лютого замовляють блакитні троянди

29-річна киянка Наталія Литвиненко обожнює жовті квіти. Чоловік Володимир, 30 років, на свята — день народження, 8 Березня, річницю весілля — дарує дружині 19 жовтих троянд. Квіти купує в оптово-роздрібній фірмі "Украфлора", що на Нивках. Там їх продають упаковками по 20 шт.

— 20-ту троянду ми даруємо моїй сестрі або сусідці, — розказує Наталія Литвиненко. — У нас із Вовкою з весілля така традиція завелася. У тому магазині на Салютній квіти завжди свіжі, бутони тільки-тільки розкриваються. І дешевше, ніж у будь-яких квіткових магазинах.

У крамниці "Украфлори" троянди коштують від 4 до 15 грн за квітку. Чим довше стебло, тим вона дорожча.

— Дорожчі зазвичай і червоні троянди, бо їх любить український покупець, — розповідає Інна Антонюк, 24 роки, маркетинг-менеджер компанії. — А ще ціна на квіти піднімається перед 8 Березня, 14 лютого та 1 вересня.

Нині в "Украфлорі" черги. Персонал не встигає видавати замовлення. Тому компанія запровадила акцію: хто замовить квіти заздалегідь, тому надають знижку 5%.

— Перші замовлення були на букети з блакитних троянд, — ділиться Антонюк.

Каже, якщо хтось не хоче купувати упаковку, може придбати квіти поштучно у відділі флористики. Але там вони коштують дорожче.

Троянди стоятимуть довше, якщо у воду додати спеціальні консерванти. Пакетик за 35 коп. розводять у 1 л. Додають цю речовину раз на два дні. У квітковій компанії радять підрізати стебла перед тим, як поставити у вазу, й обірвати листочки. Воду міняти часто. Букет не можна залишати біля обігрівальних приладів та на сонці.

Зараз ви читаєте новину «На 14 лютого замовляють блакитні троянди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути