Ексклюзиви
пʼятниця, 11 серпня 2017 05:20

Літинська цегла — для тих, кому потрібна якість

13 серпня в Україні святкують День будівельника. За минулі століття будівельна галузь стала масштабною. Зараз зведення будь-якого виду будинків вимагає ретельної підготовки та володіння глибокими знаннями в різних науках.

— Будівельник — це розумна, освічена, товариська, дисциплінована, витривала людина. Він має вміти працювати у великому колективі для досягнення кінцевої мети, — каже Микола Володимирович Остапчук, директор Літинського цегельного заводу на Вінниччині. — То ж сердечно вітаю колег-будівельників із професійним святом!

Колектив Літинського цегельного заводу з 1972 року працює в будівельній галузі. Виробляє високоякісну керамічну цеглу марок М-75, М-100 і М-125.

— Сьогодні в світі випускають понад 15 тисяч різних поєднань, форм, розмірів, фактур поверхні та кольорів кладочних матеріалів. Однак керамічна цегла довгий час залишається однією з найбільш затребуваних. Наша продукція користується великим попитом на українському ­ринку. Вона відповідає найвищим технологічним вимогам, вимогам стандартів і ДСТУ (Державні стандарти України. — ГПУ) на виготовлення керамічної цегли.

Завдяки хорошим показникам міцності, водо- й морозостійкості, теплопровідності, літинську цеглу використовують будівельники столиці, Вінниці, Житомира, Хмельницького та багатьох інших міст. Її з успіхом застосовують при будівництві житлових приміщень і промислових будівель різної поверховості — для несучих стін і для перегородок. Повнотілу цеглу використовують для мурування фундаментів, зовнішньої частини димарів, промислових і побутових будівель.

— Екологічність — перевага нашої керамічної цегли. Виготовляємо її з натуральної сировини Сосновського кар'єру. Глина з нього не виділяє шкідливі для організму людини речовини. Це підтверджено паспортом радіаційної якості сировини, що використовує наше підприємство.

Високу якість керамічної цегли досягаємо досвідом і кваліфікацією фахівців Літинського заводу. Це хороший привід замовити нашу продукцію.

Вінницька обл., Літинський р‑н, с. Сосни, тел.: 0(4347) 2 03 18, 0(98) 028 58 43 www.litin-cegla.com.ua

[email protected]

Зараз ви читаєте новину «Літинська цегла — для тих, кому потрібна якість». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути