Киянка 28-річна Оксана Шміт сушить на батареї кавову гущу.
— Я її використовую для скрабів і косметичних масок. Промиваю нею каналізаційний стік на кухні. Кава обдирає налиплий у трубі жир. Чищу нею сковороди й дека. Кава вбирає жир і воду. М'яка, тому не дряпає поверхні. Насипаю її у вазони, якщо переллю води. Захищає ґрунт від пересихання. Замість добрива теж добра.
У київському ресторані "Ікра" Оксана бачила переварену каву в попільничках.
— Офіціант пояснив, що це для краси. Кава ще й вбирає запах недопалків. Й удома насипаю каву. Сама курю на кухні, і гості мої. З попільниці тепер не смердить. Поставила підсушену каву в холодильник. Запах там зник.
×
Коментарі