понеділок, 20 серпня 2012 07:30

Картинками з журналів обклеюють відра

Автор: фото: Мирослава Соколова
  Відро від фарби обклеїли фотографіями моделей із глянцевих журналів. Вирізки кріпили широким скотчем, бо від клею з’являються складки
Відро від фарби обклеїли фотографіями моделей із глянцевих журналів. Вирізки кріпили широким скотчем, бо від клею з’являються складки

Полтавка Юлія Кулик, 21 рік, живе в Києві в орендованій квартирі зі старими меблями. Використовує відро від фарби замість сміттєвого.

— Захотілося його прикрасити, і під руку попалися старі глянцеві журнали, які хотіла була викинути. Вирішила їх пустити в діло й повирізала картинки,— розказує.

Вирізки добирала за тематикою: косметика, одяг, машини, актори. Обклеїла ними відро для сміття та внутрішні дверцята кухонної шафи.

— Прикладала картинку й закріплювала широким прозорим скотчем. Це практичніше, бо клей мочить тонкий папір, вирізки стають зморшкуваті.

Під скотчем картинки не обриваються, блищать, наче лаковані. Вирізки із журналу яскраві, з них можна складати композиції, заклеювати жирні плями на кухні чи декорувати старі двері.

— Знайома мала стос газет. Вирізала кривими шматками влучні заголовки з невеликою частиною тексту, смішні фотографії. Закрила обшарпану стіну туалету. Стало чисто, вийшло смішно.

Старі журнали віддають дітям, аби вчилися різати, розмальовувати й за великими літерами вчили абетку. Вирізками декорують коробки з-під взуття, у які складають дрібнички — бігуді, нитки, ґудзики.

Зараз ви читаєте новину «Картинками з журналів обклеюють відра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути