Ексклюзиви
понеділок, 08 жовтня 2018 00:35

Євромашини забиратимуть на штрафмайданчик

— Коли поліція отримає доступ до митної бази, зможе на законних підставах конфіскувати авто й забрати на штрафмайданчик. Кабмін затвердив відповідну постанову. Поки що їй не дали хід, однак статися це може будь-якої миті, — каже Олександр Пастушок, представник компанії "Євровибір".

Щоб пересуватися територією України на законних підставах автомобіль з іноземною реєстрацією зобов'язаний раз на рік законно перетнути кордон.

— Наша організація допомагає зробити це без жодних проблем. Перепускний пункт маємо в Чернігівській області. Після перегону надаємо всі необхідні документи — завірений печаткою витяг із митної бази про перетин кордону.

Перегін задекларованих авто здійснює нерезидент — іноземець, який отримує прибуток в Україні.

— Ми працюємо без передоплати. Новою поштою висилаємо завірений витяг із митниці, копію закордонного паспорта резидента. Оплачує клієнт уже після отримання пакету документів на руки. Допомагаємо й у випадках із протермінованими машинами.

Якщо автомобіль із іноземною реєстрацією не перетинав кордон понад рік, власник не зможе розмитнити його на законних підставах. Так буде після схвалення відповідного законопроекту.

— Це зараз система виявлення авто з протермінованим перегоном не налагоджена. Невдовзі ситуація зміниться. Автомобіль рухатиметься в потоці, камера все фіксуватиме. Патрульні зупинятимуть на першому ж посту на законних підставах.

Звертайтеся за тел. 0(96) 715 74 71

Зараз ви читаєте новину «Євромашини забиратимуть на штрафмайданчик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути