Вигрібну яму під час дощів урятує "Санекс Septix"

Весна виявилася холодною, й літо поки що не тішить теплом. Чи не найбільше від цього потерпають власники приватних будинків. Адже вигрібна яма через надмірні дощі постійно переповнюється.

Канадські біопродукти "Санекс Septix" для вигрібних ям допоможуть позбутися неприємних клопотів. Бактерії засобу здатні переробляти всю органіку, навіть якщо яма катастрофічно повна. Для якісної роботи септика їх варто використовувати регулярно.

Холод і волога можуть спричинити ще одну домашню проблему — цвіль. Адже вікна в таку погоду не відкривають і будинок не провітрюють. Продукт "Нейтралізатор цвілі" ефективно її усуває. Він глибоко проникає в оброблюваний матеріал і знищує грибок. Також допоможе позбутися цвілі в міжплиткових швах у ванній кімнаті, навколо самої ванни, у віконних рамах і по всьому будинку.

Якісне добриво для городу можна отримати завдяки засобу "Активатор компосту". Він прискорює розкладання органічних відходів. Йому під силу впоратися з листям, травою й іншою луговою органікою, а також із залишками овочів.

Біозасоби замовляють на сайті t-klio.dp.ua. Отримайте консультацію за тел. 0(96) 413 68 45. ­Заощаджуйте, обираючи якісні канадські біопрепарати в наборах.

Зараз ви читаєте новину «Вигрібну яму під час дощів урятує "Санекс Septix"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути