"Санекс Septix" позбавить весняних клопотів

Навесні перед святами господарі приватних будинків мають безліч клопотів — прибирають і щось переобладнують, облагороджують подвір'я. Часто додає проблем і вигрібна яма — непокоїть неприємний запах і переповнений септик.

У таких випадках без біо­продуктів канадського виробництва ТМ "Санекс Septix" не обійтися. Засоби надійно й ефективно відновлять роботу вигрібної ями, дренажної системи септика. Перетворять відходи на рідину без запаху. Біозасоби діють за будь-яких температур.

Навесні труби в будинку можуть підвести: постійне користування холодною водою створює накопичення жирових пробок. Канадський препарат "Біо Дрен" очистить труби по всій довжині й переробить жировий наліт на поверхні септика. Засіб ефективно розріджує жирові пробки та знищує запах із труб та отворів стоків.

Зі спреєм із серії "Санекс Septix" "Animals" можна не хвилюватися за неприємні запахи від домашніх улюбленців. Препарат зробить максимально комфортним проживання з ними. А прибирання за тваринами не буде катастрофою і не займатиме багато часу.

Набір біопродуктів до ­кінця квітня можна придбати за ­вигідною ціною на сайті t-klio.dp.ua.

За телефоном 0(96) 413 68 45 вас проконсультують і запропонують оптимальний засіб.

Зараз ви читаєте новину «"Санекс Septix" позбавить весняних клопотів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути