середа, 29 листопада 2006 16:36

З"явилися набори для глінтвейну

У столичних супермаркетах з"явилися "Голіцинські вина" в наборі з пакетиками спецій. Винороби вважають: вино й відбірні прянощі — найкращий рецепт глінтвейну.

— Уперше таке вино ми зробили на початку року, коли були страшні морози. Випускали до кінця березня. Тепер розпочалася нова хвиля, — розповідає Валерій Тимошенко, 26 років, з промислової групи "Кронос-інвестор", яка виготовляє  "Голіцинські вина". — Рецепт нашого глінтвейну класичний. Зі спецій: подрібнений мускатний горіх, гвоздика, кардамон та кориця. А ще мелений імбир і трошки ванілі.

Для приготування глінтвейну годяться сухі вина ("Сапераві" та "Каберне"), напівсолодкі ("Каберне-Совіньйон") і десертні ("Ювілейне"). Вино коштує 18–22 грн.

Зараз ви читаєте новину «З"явилися набори для глінтвейну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути