У столичних супермаркетах з"явилися "Голіцинські вина" в наборі з пакетиками спецій. Винороби вважають: вино й відбірні прянощі — найкращий рецепт глінтвейну.
— Уперше таке вино ми зробили на початку року, коли були страшні морози. Випускали до кінця березня. Тепер розпочалася нова хвиля, — розповідає Валерій Тимошенко, 26 років, з промислової групи "Кронос-інвестор", яка виготовляє "Голіцинські вина". — Рецепт нашого глінтвейну класичний. Зі спецій: подрібнений мускатний горіх, гвоздика, кардамон та кориця. А ще мелений імбир і трошки ванілі.
Для приготування глінтвейну годяться сухі вина ("Сапераві" та "Каберне"), напівсолодкі ("Каберне-Совіньйон") і десертні ("Ювілейне"). Вино коштує 18–22 грн.
Коментарі