понеділок, 22 жовтня 2012 06:15

Вино варять із коньяком

— Гаряче вино зі спеціями та коньяком добре зігріває, — каже киянин 29-річний Андрій Мельник. — Його роблю з корицею. Чув, її додають до страв, коли хочуть схуднути. Глінтвейном пригощаю свою дівчину. Вона на дієті.

Для восьми порцій глінтвейну вливає у каструлю пляшку червоного напівсухого вина та склянку води. Сипле 150 г цукру, дрібку кориці і дві зірочки гвоздики. Додає порізаний на скибки лимон. Підігріває до закипання, тоді зменшує вогонь до мінімуму і тримає ще 10 хв. Насамкінець вливає 100 г коньяку. Вимикає вогонь і за кілька хвилин розливає по келихах.

— Кориця з гвоздикою надають міцного аромату та пікантного смаку. Глінтвейн треба пити, доки гарячий. Тоді додасть енергії, зупинить застуду. Підігрівати не можна, бо смак зіпсується.

Зараз ви читаєте новину «Вино варять із коньяком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути