четвер, 27 листопада 2008 19:08

У яблучний коктейль ллють біле вино

Киянка Наталія Мейхер, 32 роки, у вересні подорожувала Західною Україною.

— У Кременець приїхали пізнього вечора, на вулиці була злива. Щоб не захворіти та зігрітися, вирішили випити в ресторані глінтвейну. Бармен запропонував гарячий яблучний коктейль із білим вином. Напій так сподобався, що  тепер постійно готую його вдома.

Для коктейлю киянка нарізає тоненькими скибочками шість невеликих яблук.

— Кладу їх у каструлю, заливаю склянкою білого сухого вина, додаю дві столові ложки цукру, дрібку кориці, дві гвоздики, цедру половинки апельсина й ставлю на вогонь. За 10 хвилин, щойно яблука стануть м"якими, знімаю каструлю із плити й дістаю спеції. Яблука розтираю до однорідної маси. Для міцності напою доливаю склянку вина.

Зараз ви читаєте новину «У яблучний коктейль ллють біле вино». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути