четвер, 27 листопада 2008 19:08

У яблучний коктейль ллють біле вино

Киянка Наталія Мейхер, 32 роки, у вересні подорожувала Західною Україною.

— У Кременець приїхали пізнього вечора, на вулиці була злива. Щоб не захворіти та зігрітися, вирішили випити в ресторані глінтвейну. Бармен запропонував гарячий яблучний коктейль із білим вином. Напій так сподобався, що  тепер постійно готую його вдома.

Для коктейлю киянка нарізає тоненькими скибочками шість невеликих яблук.

— Кладу їх у каструлю, заливаю склянкою білого сухого вина, додаю дві столові ложки цукру, дрібку кориці, дві гвоздики, цедру половинки апельсина й ставлю на вогонь. За 10 хвилин, щойно яблука стануть м"якими, знімаю каструлю із плити й дістаю спеції. Яблука розтираю до однорідної маси. Для міцності напою доливаю склянку вина.

Зараз ви читаєте новину «У яблучний коктейль ллють біле вино». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути