30-річну полтавку Ольгу Вацко подруга навчила готувати салат із консервованої квасолі. Виходить оригінальна на смак страва.
— Ніколи б не повірила, що таку смакоту можна зробити зі звичайної квасолі, — каже Ольга. — Для салату краще брати червону консервовану.
Із квасолі Ольга зціджує сік. Пересипає в миску. Туди ж додає дрібно нарізану петрушку.
— Можна додавати багатенько. Але слідкувати, щоб не перебити смак квасолі.
Страву потрібно ретельно перемішати. Перш ніж подати на стіл, досипати пшеничних сухариків зі смаком бекону або сиру. Заздалегідь цього робити не можна, бо не хрумтітимуть. Усе заправити майонезом.
— Такий салат смакує як самостійна страва, — говорить Вацко. — Багато його їсти не варто. Квасоля важка для шлунка.
×
Коментарі