четвер, 18 червня 2009 16:59

До салату з квасолі додають пшеничні сухарики

30-річну полтавку Ольгу Вацко подруга навчила готувати салат із консервованої квасолі. Виходить оригінальна на смак страва.

— Ніколи б не повірила, що таку смакоту можна зробити зі звичайної квасолі, — каже Ольга. — Для салату краще брати червону консервовану.

Із квасолі Ольга зціджує сік. Пересипає в миску. Туди ж додає дрібно нарізану петрушку.

— Можна додавати багатенько. Але слідкувати, щоб не перебити смак квасолі.

Страву потрібно ретельно перемішати. Перш ніж подати на стіл,  досипати пшеничних сухариків зі смаком бекону або сиру. Заздалегідь цього робити не можна, бо не хрумтітимуть. Усе заправити майонезом.

— Такий салат смакує як самостійна страва, — говорить Вацко. — Багато його їсти не варто. Квасоля важка для шлунка.

Зараз ви читаєте новину «До салату з квасолі додають пшеничні сухарики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути