понеділок, 28 липня 2008 15:07

У соус із хріну додають томатний сік

44-річна Маргарита Бабко зі столиці до м"яса та жирної риби готує соус із хріном. Зазвичай робить його понад літр. Половину із сім"єю з"їдають за обідом, решту залишає в банці настоюватися добу.

— Настояний соус ароматніший і гостріший, — ділиться Маргарита.

Бабко бере по 100 г почищеного хріну та часнику, літр томатного соку чи пюре свіжовичавлених помідорів. Усе перекручує на м"ясорубку кілька разів. За смаком додає сіль і цукор.

— Цей соус так збуджує апетит, що шмат м"яса тане непомітно, — каже жінка.

Зараз ви читаєте новину «У соус із хріну додають томатний сік ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути