Понеділок, 28 липня 2008 15:07

У соус із хріну додають томатний сік

44-річна Маргарита Бабко зі столиці до м"яса та жирної риби готує соус із хріном. Зазвичай робить його понад літр. Половину із сім"єю з"їдають за обідом, решту залишає в банці настоюватися добу.

— Настояний соус ароматніший і гостріший, — ділиться Маргарита.

Бабко бере по 100 г почищеного хріну та часнику, літр томатного соку чи пюре свіжовичавлених помідорів. Усе перекручує на м"ясорубку кілька разів. За смаком додає сіль і цукор.

— Цей соус так збуджує апетит, що шмат м"яса тане непомітно, — каже жінка.

Зараз ви читаєте новину «У соус із хріну додають томатний сік ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1620
Голосування Які перспективи "Динамо" на Лігу чемпіонів?
  • 1) навіть "Славію" не пройдуть
  • 2) "Славію" пройдуть, але "Аякс" чи "Стандарт" - ні
  • 3) все буде добре, проб'ються до групового турніру
Переглянути
Погода