пʼятниця, 28 грудня 2012 07:00

У новий рік із подарунком для Змії

 

Щоб у новому році спіймати удачу за хвіст, потрібно задобрити його покровительку — Чорну Водяну Змію.

Змія — велика любителька яєць. Східна гостя обожнює делікатеси, і курячими яйцями її не здивувати. Тому на новорічному столі мають бути яйця перепелині! Готуючи принаду для Змії, враховуйте і рекомендації астрологів щодо Нового року, який пов'язує дві стихії — вогню (Змія) і води (2013 рік). Є тільки один унікальний продукт, здатний об'єднати ці дві енергії — перша горілка на перепелиних яйцях — "Перепёлка"!

Талісману року припаде до смаку єдина неперевершена горілка на перепелиних яйцях "Перепёлка" від найбільшого виробника алкогольної продукції в Україні — ТОВ "Національна Горілчана Компанія". Появу нового продукту на ринку фахівці компанії спеціально приурочили до початку новорічних та Різдвяних свят. У горілці "Перепёлка" є все, щоб сподобатися Господині року та іншим гостям святкового застілля.

Насамперед — винятковий смак. На відміну від свого вогнедишного побратима Дракона, Змія поціновує м'якість, і ще раз м'якість. Саме цим відрізняється горілка "Перепёлка", очищена й пом'якшена білком перепелиних яєць, одним із найкращих адсорбентів, набуваючи кришталевої чистоти, неймовірного гармонійного смаку та легкого горілчаного аромату.

Варто врахувати, що Змія ласує тільки природною свіжою їжею, тому оцінить екологічність і натуральність компонентів горілки "Перепёлка", в приготуванні якої використовують свіжі добірні яйця з найкращих фермерських господарств. Тому "Перепёлка" — найкраще, що дає природа!

Не сховається від Символу мудрості перевірена часом репутація виробника — "Національної Горілчаної Компанії", — продукція якого відзначена більш ніж сотнею престижних нагород авторитетних міжнародних конкурсів за стабільно високу якість.

Щоб створити горілку, після якої ранок буде добрий, провідні технологи підприємства витратили на дослідження півтора року. Завдяки очищенню білками перепелиних яєць помірне вживання горілки "Перепёлка" гарантує чудове самопочуття на ранок після новорічного та будь-якого іншого застілля. Можна бути впевненим, що правильна зустріч Нового року принесе добробут і успіх. По самий хвіст!

Зараз ви читаєте новину «У новий рік із подарунком для Змії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути