середа, 29 квітня 2009 18:13

У домашній томатний сік ллють горілку

Киянин Андрій, 33 роки, під час відпочинку на Півдні України готує коктейль "Пікантна Мері". Ним рятується від спеки.

— Чому саме на Півдні? Бо там найсмачніші, найспіліші та найсоковитіші помідори. Таких у Києві не знайдеш.

Для коктейлю Андрій бере три-чотири великі стиглі томати, знімає з них шкірку і ложкою протирає крізь сито. Виходить томатний сік із м"якоттю.

— У домашній сік додаю жменьку подрібненої кінзи і  дрібку меленого перцю. В ідеальному варіанті все це збивається в блендері. Але й без нього смачно.

У кінці приготування чоловік додає трохи горілки і сік із половини лимона. Можна взяти  лайм. Напій освіжає й тонізує.

Зараз ви читаєте новину «У домашній томатний сік ллють горілку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути