Киянин Андрій, 33 роки, під час відпочинку на Півдні України готує коктейль "Пікантна Мері". Ним рятується від спеки.
— Чому саме на Півдні? Бо там найсмачніші, найспіліші та найсоковитіші помідори. Таких у Києві не знайдеш.
Для коктейлю Андрій бере три-чотири великі стиглі томати, знімає з них шкірку і ложкою протирає крізь сито. Виходить томатний сік із м"якоттю.
— У домашній сік додаю жменьку подрібненої кінзи і дрібку меленого перцю. В ідеальному варіанті все це збивається в блендері. Але й без нього смачно.
У кінці приготування чоловік додає трохи горілки і сік із половини лимона. Можна взяти лайм. Напій освіжає й тонізує.
×
Коментарі