середа, 29 квітня 2009 18:13

У домашній томатний сік ллють горілку

Киянин Андрій, 33 роки, під час відпочинку на Півдні України готує коктейль "Пікантна Мері". Ним рятується від спеки.

— Чому саме на Півдні? Бо там найсмачніші, найспіліші та найсоковитіші помідори. Таких у Києві не знайдеш.

Для коктейлю Андрій бере три-чотири великі стиглі томати, знімає з них шкірку і ложкою протирає крізь сито. Виходить томатний сік із м"якоттю.

— У домашній сік додаю жменьку подрібненої кінзи і  дрібку меленого перцю. В ідеальному варіанті все це збивається в блендері. Але й без нього смачно.

У кінці приготування чоловік додає трохи горілки і сік із половини лимона. Можна взяти  лайм. Напій освіжає й тонізує.

Зараз ви читаєте новину «У домашній томатний сік ллють горілку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути