понеділок, 28 січня 2013 06:45

Текілу запивають соком імбиру

Бармени радять міцні напої запивати безалкогольними. Так краще відчуватиметься смак.

— Чейзери — це напої, якими запивають міцний алкоголь. Найчастіше їх подають до текіли, — розповідає столичний бармен Станіслав Миколайчук, 24 роки. — Але можна також до віскі чи горілки. Замість запивати її ситром чи пивом.

Для апельсинового чейзера бере чотири склянки соку та одну цукрового сиропу. Виливає у глек, додає кілька стручків кориці. Розмішує і дає настоятися кілька хвилин. Наливає в стопки та подає з текілою. Спочатку п'ють алкоголь.

Літрового глека вистачає запити 20 стопок текіли.

— Для імбирно-томатного чейзера знадобиться більше компонентів. У соковижималці роблю сік із 400 грамів імбиру. Додаю три склянки томатного соку, вичавлюю два лимони. Додаю дрібно порізану половинку огірка. Одразу розливаю по стопках і подаю.

Зараз ви читаєте новину «Текілу запивають соком імбиру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути