понеділок, 09 квітня 2007 16:23

Світлана Міркотан робить вермішель із тіста

Киянка Світлана Міркотан, 27 років, готує домашню вермішель. Каже, що в Кам"янець-Подільському на Хмельниччині це дуже популярний рецепт.

Тісто готують як і на вареники: 2 склянки борошна, 1 яйце, сіль та кип"ячена вода. Розкачують тонко, нарізають смужками. Варять, як звичайну вермішель.

На сковорідці Світлана обсмажує на смальці або салі нарізану цибулю й моркву. До засмажки додає гриби чи м"ясо.

— Можна й те, й те додати, — каже жінка.

Перемішує готову вермішель із засмажкою. Додає сіль, перець та інші приправи. Усе висипає у форму й ставить на 40 хв. у духовку. Готову "запіканку" посипає зеленню.

Зараз ви читаєте новину «Світлана Міркотан робить вермішель із тіста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути