понеділок, 15 липня 2019 00:41

Салат заправляють лимонним соком і медом

— Люблю готувати салати з сезонних продуктів, — каже 30-річна Яна Собко з Житомира. — Вони максимально корисні та смачні. Майже кожен класичний рецепт можна оновити, якщо додати до нього фрукти чи горіхи. Влітку готую салат із фетою і сливами.

Миє 100 г стиглої сливи.

— Видаляю кісточки і розрізаю плоди на четвертинки. Пучок листя салату рву на шматки і викладаю у широку тарілку. На листя — сливи. 200 грамів фети нарізаю кубиками і кладу зверху. В окремій посудині змішую 50 грамів подрібнених волоських горіхів із двома ложками оливкової олії.

Вичавлює сік одного лимона до заправки. Солить і перчить за смаком.

— Додаю 2 столові ложки меду та розмішую з іншими інгредієнтами. Заправляю салат перед подачею на стіл. Добре смакує з будь-яким гарніром. Солоний смак фети ідеально поєднується зі сливами, — каже Яна Собко.

Зараз ви читаєте новину «Салат заправляють лимонним соком і медом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути