— М'ясні салати не роблю. До зелені додаю тунця, — каже киянка Світлана Фединчик, 46 років.
Варить круто чотири яйця. Охолоджує, чистить і ріже крупними кубиками.
— Можна брати перепелині яйця і різати начетверо. Їх треба вісім.
Миє шість помідорів чері та 100 г руколи. Лишає на рушнику, щоб збігла вода. Томати ріже четвертинками. Зливає воду з 400-грамової банки тунця і розминає його виделкою. Кладе руколу й томати на тарілку. Зверху — подрібнені яйця й тунця.
— Олію не додаю. Смак страви розкривається із зернистою гірчицею, — пояснює Світлана Фединчик.
1 ст. л. гірчиці в зернах змішує із салатом. Додає 1/3 ч. л. солі.
×
Коментарі