понеділок, 29 травня 2017 06:30

Салат із тунцем заправляють гірчицею

— М'ясні салати не роблю. До зелені додаю тунця, — каже киянка Світлана Фединчик, 46 років.

Варить круто чотири яйця. Охолоджує, чистить і ріже крупними кубиками.

— Можна брати перепелині яйця і різати начетверо. Їх треба вісім.

Миє шість помідорів чері та 100 г руколи. Лишає на рушнику, щоб збігла вода. Томати ріже четвертинками. Зливає воду з 400-грамової банки тунця і розминає його виделкою. Кладе руколу й томати на тарілку. Зверху — подрібнені яйця й тунця.

— Олію не додаю. Смак страви розкривається із зернистою гірчицею, — пояснює Світлана Фединчик.

1 ст. л. гірчиці в зернах змішує із салатом. Додає 1/3 ч. л. солі.

Зараз ви читаєте новину «Салат із тунцем заправляють гірчицею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути