— Суп із морквою та яблуком люблять вегетаріанці, — каже 29-річна Ольга Нікітіна з Одеси. — Готується із простих і доступних продуктів, має ніжний смак та не перевантажує шлунок.
Очищує 600 г моркви, два яблука та три зубці часнику. Дрібно нарізує. Обсмажує на олії подрібнену цибулину та яблука. Додає часник, дрібку чебрецю і куркуми. Готує 3 хв. та знімає з вогню.
Викладає в каструлю моркву, заливає 1 л води та варить 25–30 хв. Додає засмажку та перебиває все блендером. Всипає 1/2 ч. л. солі, дрібку перцю.
Готовий суп прикрашає горіхами.
"Газету по-українськи" можна передплатити онлайн на сайті Укрпошти за "ковідну тисячу"
×
Коментарі