середа, 14 грудня 2005 18:47

Модний соус тартар

 

Споживачі вже могли скуштувати соус тартар від "Торчина", "Calve" та "Майо". Новий соус запропонувала й торгова марка "Чумак".

Які  між ними відмінності?

Тартар від херсонського "Чумака" — найгостріший. Має яскравий смак приправ, особливо петрушки.

У "Торчині" спецій менше. За смаком соус нагадує майонез, в який додано мариновані огірки та цибулю.

Російський тартар "Calve", крім маринованих огірків, містить білий перець і петрушку.  Разом ці компоненти смакують наче часник. Майонезна основа соусу дуже легка. Гострота відчувається тільки тоді, коли добре розкуштуєш.

Вінницька марка "Майо" підкреслює, що робить соус із огірками — обов'язковою складовою частиною тартару. Тут-таки виробники зазначають, що їхній продукт містить овочеві наповнювачі: огірок-кріп, часник-цибуля. У соусі помітні тільки вкраплення кропу, а огірків і не побачити.

Зараз ви читаєте новину «Модний соус тартар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути