Споживачі вже могли скуштувати соус тартар від "Торчина", "Calve" та "Майо". Новий соус запропонувала й торгова марка "Чумак".
Які між ними відмінності?
Тартар від херсонського "Чумака" — найгостріший. Має яскравий смак приправ, особливо петрушки.
У "Торчині" спецій менше. За смаком соус нагадує майонез, в який додано мариновані огірки та цибулю.
Російський тартар "Calve", крім маринованих огірків, містить білий перець і петрушку. Разом ці компоненти смакують наче часник. Майонезна основа соусу дуже легка. Гострота відчувається тільки тоді, коли добре розкуштуєш.
Вінницька марка "Майо" підкреслює, що робить соус із огірками — обов'язковою складовою частиною тартару. Тут-таки виробники зазначають, що їхній продукт містить овочеві наповнювачі: огірок-кріп, часник-цибуля. У соусі помітні тільки вкраплення кропу, а огірків і не побачити.
Коментарі