Ексклюзиви
понеділок, 12 березня 2018 07:11

Котлети із сочевиці панірують у кунжутному насінні

— Котлети із сочевиці — улюблена страва доньки. Готую їх часто, — розповідає 37- річна киянка Анна Осипенко.

— Промиваю дві склянки сочевиці й залишаю на годину-дві у воді. Червону можна просто відварити й пом'яти, як на пюре. На грубій тертці натираю морквину середнього розміру. Тушкую її й цибулину на слабкому вогні. На олії нагріваю спеції карі й кидаю в овочі. Спеції підсилюють колір сочевиці й додають незвичного смаку.

Змішує овочі із сочевичним пюре. Додає дрібку солі й перцю. Насипає 5 ст. л. кукурудзяного борошна.

— Із "фаршу" легко формувати котлети. Можна робити їх будь-якої форми, — каже Анна. — Панірую їх у кунжутному насінні. Розігріваю трохи олії на сковороді і смажу на малому вогні. Можна запекти в духовці. За рецептом виходить 8–10 котлет. Приготування займає 30 хвилин. Прикрашаю зеленою цибулею або петрушкою.

Зараз ви читаєте новину «Котлети із сочевиці панірують у кунжутному насінні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути