У столичних супермаркетах "Сільпо", "Велика Кишеня", "Мегамаркет" та "Фора" з"явилася домашня ковбаса у глечиках від білоцерківської компанії "Поліс". 300-грамове кільце ковбаси залите свинячим жиром.
— Ми понад десять років випускаємо домашню ковбасу: вагову й фасовану. Недавно виготовили в глечиках із кришками, — розповідає виконавчий директор компанії "Поліс" Світлана Журавльова, 38 років. — Ковбасу готуємо за домашнім рецептом: свиняче м"ясо ріжемо ножем, додаємо часник, солимо, перчимо.
Глечик коштує 36 грн. Вагова та фасована домашня ковбаса білоцерківського підприємства — 45 грн/кг.
×
Коментарі