пʼятниця, 20 січня 2006 18:50

Коктейлі від бармена

Бармен ресторану "Спрут" Сергій Ященко знається на коктейлях. Щодня готує по сорок напоїв. На Новий рік він порадив приготувати один із них — "Візьми мене з собою".

15 мл коньяку, 25 мл ананасового лікеру і 5 мл свіжого лимонного соку збити у шейкері. Вилийте у келих, додайте 125 мл охолодженого шампанського — краще брюту. Зверху — кілька краплин гранатового сиропу — він додасть рожевого відтінку. А келих можна прикрасити скибочками фруктів.

Майстер коктейлів створив і свій авторський коктейль: "Геніально просто і смачно!"

— Тільки дуже не захоплюйтеся, він швидко п"янить, — попереджає Сергій. — Візьміть склянку для соку, повністю "набийте" її льодом. Додайте 50 мл джину і залийте по вінця смородиновим соком. Темний коктейль за смаком схожий на "Викрутку". Але смородина та джин дуже вдало поєднуються, створюючи гармонійний смак.

Зараз ви читаєте новину «Коктейлі від бармена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути