понеділок, 16 лютого 2015 05:15

Кефір і шоколад збивають із коньяком

— З кефіру виходять хороші алкогольні коктейлі, — каже киянка Анастасія Стефанко, 24 роки. — Кисломолочні продукти, що постояли три дні, мають власний алкоголь. Тому добре поєднуються з горілкою та коньяком. Кефірний коктейль з шоколадом називаю дівочим.

70 г шоколаду розтоплює на паровій бані. Змішує зі склянкою кефіру. Збиває у блендері до однорідності. Вкидає по 1 ст. л. родзинок і горіхів. Наливає чарку коньяку й перемішує. Келих прикрашає кільцем лимона. Коктейль п'ють холодним.

Зараз ви читаєте новину «Кефір і шоколад збивають із коньяком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути