понеділок, 13 жовтня 2008 16:38

Картопляні зрази начиняють грибами

50-річна Ганна Гук із села Рудники Миколаївського району Львівщини готує для онука грибні зрази.

Відварює півкіло картоплі, охолоджує та розминає. Додає два збиті яйця й 10 ст. л. борошна, вимішує.

Для начинки Гук нарізає кубиками 100 г печериць, заливає їх водою і трохи варить. Висипає гриби на сковорідку, додає дрібно нарізану цибулину, 4 ст. л. олії, перець і сіль. Тушкує до готовності.

Із картоплі формує млинці завбільшки з долоню, викладає на них грибну начинку, затискає краї й надає форми трубочок. Обкачує в борошні, обсмажує з обох боків до золотистого кольору.

Зараз ви читаєте новину «Картопляні зрази начиняють грибами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути