— До відбивних готую вершково-грушевий соус. Виходить ніжним й ароматним, підкреслює смак м'яса. Ним покриваю страву, як глазур'ю, — говорить киянка Анастасія Калинка, 37 років.
— Нарізую невеликими скибками 500 грамів свинини. Відбиваю молотком і перчу з обох сторін. Обсмажую, викладаю на велике блюдо. Для соусу нарізую одну цибулину малими кубиками і обсмажую. Зрізую з однієї крупної груші шкірку та видаляю насіння. Подрібнюю у блендері й додаю до цибулі.Для аромату вкидаю гілочку чебрецю.
Наливаю 50 мілілітрів білого вина і склянку вершків. Тушкую 10 хвилин і вимикаю вогонь. Соусом поливаю відбивні й подаю до столу.
×
Коментарі