Ексклюзиви
четвер, 22 квітня 2021 05:45

"Духмяна Хата" допомагає приготувати ідеальну випічку

Запорукою вдалої паски є свіжі та якісні дріжджі. "Духмяна Хата" ідеально підходять для складної випічки. Вони спеціально розроблені для рецептур із підвищеним вмістом цукру, масла й інших компонентів здоби. "Духмяна Хата" швидко підіймає тісто, робить його повітряним і легким, незважаючи на родзинки чи цукати. Ці дріжджі також підходять для виробів із листкового тіста, випічки різдвяного штолену, віденських розанчиків, круасанів.

"Духмяна Хата" не потребує попередньої активації — можна одразу ж використовувати для замісу. При цьому дріжджі забезпечать швидкий підйом тіста й допоможуть приготувати ідеальну випічку. І що важливо, вони не надають специфічного дріжджового запаху. Будь-яка господиня може бути спокійна, що її паска із "Духмяною Хатою" викличе захват у гостей.

Свіжість продукту забезпечує спеціальна упаковка. Покриття HOT-MELT має бар'єрні властивості, тому дріжджові клітини краще зберігають активність протягом усього терміну придатності.

Зараз ви читаєте новину «"Духмяна Хата" допомагає приготувати ідеальну випічку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути