— У мене велика родина. Коли збираємося на свята, готую салат із шинкою та сухариками. Усім дуже подобається, — розповідає уманчанка Ірина Тарновецька, 27 років.
Для салату потрібні 200 г шинки або вареної ковбаси, стільки ж твердого сиру, три-п"ять картоплин, відварених у мундирі, одна варена морквина, півбанки консервованої кукурудзи, цибулина, трохи сухарів, сіль-перець за смаком. Заправити майонезом.
— Сухарики роблю із білого чи чорного хліба. Трохи менше як півбуханця нарізаю кубиками або соломкою і засушую на деку в духовці.
Ірина радить цибулю для салату замаринувати. Для того її потрібно нарізати невеликими шматками, посипати цукром і виминати, доки не з"явиться сік. Залишити на півгодини.
Киянка 21-річна Тетяна Супруненко готує салат із сухарів та пекінської капусти.
— Нарізаю капусту тоненькими смужками, додаю пачку купованих сухариків, бажано житніх. Перемішую все з майонезом.
Коментарі