пʼятниця, 14 травня 2010 06:32

До салату додають саморобні сухарі

— У мене велика родина. Коли збираємося на свята, готую салат із шинкою та сухариками. Усім дуже подобається, — розповідає уманчанка Ірина Тарновецька, 27 років.

Для салату потрібні 200 г шинки або вареної ковбаси, стільки ж твердого сиру, три-п"ять картоплин, відварених у мундирі, одна варена морквина, півбанки консервованої кукурудзи, цибулина, трохи сухарів, сіль-перець за смаком. Заправити майонезом.

— Сухарики роблю із білого чи чорного хліба. Трохи менше як півбуханця нарізаю кубиками або соломкою і засушую на деку в духовці.

Ірина радить цибулю для салату замаринувати. Для того її потрібно нарізати невеликими шматками, посипати цукром і виминати, доки не з"явиться сік. Залишити на півгодини.

Киянка 21-річна Тетяна Супруненко готує салат із сухарів та пекінської капусти.

— Нарізаю капусту тоненькими смужками, додаю пачку купованих сухариків, бажано житніх. Перемішую все з майонезом.

Зараз ви читаєте новину «До салату додають саморобні сухарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути