Рулет із курки готує киянин Олександр Циганчук, 25 років.
— Із сирої курячої тушки через черевце витягаю кістки. Солю, — ділиться Олександр. Він надрізає кістки, ламає їх, щоб вийняти.
Для начинки півхвилини тримає в окропі червоний і жовтий болгарський перець. Ріже їх широкими смужками. Окремо смажить тонкі млинці з молока, яєць і борошна. У них загортає подрібнену зелень — кріп, петрушку, зелену цибулю.
Олександр розтягує на столі курку без кісток, по черзі викладає на неї м"які смужки перцю, млинці і закручує все рулетом. Запікає в духовці. Для цього бере кухарську плівку. Тоді м"ясо залишається пружним і зберігає форму. Ріже та подає на стіл, коли страва охолоне.
— Курячий рулет смачний і дуже гарний — різнокольоровий, — додає Сашко. — При приготуванні будь-яких рулетів у начинку додайте трохи борошна, тоді вона триматиметься купи.
Коментарі