Ексклюзиви
вівторок, 09 жовтня 2007 18:38

"Азербайджанське мохіто" готують з м"яти і чебрецю

У столичному ресторані "Вогні Баку" постійних відвідувачів пригощають фірмовим коктейлем — "Азербайджанським мохіто".

— Усім подобається, — запевняє смаглявий бармен Рамін Ахундбеков, 26 років. — Гроші за нього не беремо.

Для "Азербайджанського мохіто" бармен перетирає 15 г сухої м"яти, стільки ж — сухого чебрецю з соком половинки лайма. Траву перекладає у високий келих, додає подрібненого льоду, 75 г срібної текіли "Бланка" і 100 г "Спрайту".

Напій прикрашають шматочком лайма. П"ють через трубочку. Текіла в "Азербайджанському мохіто" не відчувається, але за кілька хвилин дає про себе знати.

Зараз ви читаєте новину «"Азербайджанське мохіто" готують з м"яти і чебрецю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути