вівторок, 09 жовтня 2007 18:38

"Азербайджанське мохіто" готують з м"яти і чебрецю

У столичному ресторані "Вогні Баку" постійних відвідувачів пригощають фірмовим коктейлем — "Азербайджанським мохіто".

— Усім подобається, — запевняє смаглявий бармен Рамін Ахундбеков, 26 років. — Гроші за нього не беремо.

Для "Азербайджанського мохіто" бармен перетирає 15 г сухої м"яти, стільки ж — сухого чебрецю з соком половинки лайма. Траву перекладає у високий келих, додає подрібненого льоду, 75 г срібної текіли "Бланка" і 100 г "Спрайту".

Напій прикрашають шматочком лайма. П"ють через трубочку. Текіла в "Азербайджанському мохіто" не відчувається, але за кілька хвилин дає про себе знати.

Зараз ви читаєте новину «"Азербайджанське мохіто" готують з м"яти і чебрецю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути