пʼятниця, 21 травня 2010 10:46

Як вибрати справжнє натуральне вино?

Сьогодні, коли на полицях магазинів у достатку представлені найрізноманітніші вина, споживачі губляться, яке з них обрати. З овочевими стравами добре поєднуються сухі і напівсолодкі. На десерт заведено подавати солодкі і лікерні. До м"яса найкраще буде червоне вино, до риби — біле.

Якщо з різновидами благородного напою все більш-менш зрозуміло, то з маркою визначитися набагато складніше. Адже хочеться побалувати себе і гостей натуральним якісним вином. Народна мудрість свідчить, вина створені для того, щоб обід до них був ніби оздобленням. Так само, як перстень для діамантів.


Як обрати якісне вино?

Рекомендуємо перш за все звернути увагу на країну-виробника. Аргентина, Чилі, Португалія. Перевірити, як і з чого там роблять напій, досить складно. Існує думка, що завозити хороші вина з далеких країн невигідно, оскільки у нас вони коштуватимуть дорого, що не кожному по кишені.

Вина створені для того, щоб обід до них був, ніби оздобленням

А щодо вітчизняних виробників?

На відміну від іноземних, вони не витрачають гроші на експорт. Крім того, наші вина, зокрема кримські, здавна славилися своєю якістю та натуральністю. Отже, варто звернути на них увагу. Дізнайтеся, чи є у підприємства-виробника власні виноградники. Їх наявність — добра ознака того, що вам запропонують продукт, створений безпосередньо з ягід винограду, а не порошковий.

Наприклад, Кримський вино-коньячний завод, який розташований у Бахчисараї, самому серці Криму, пропонує споживачеві широкий вибір напоїв, виноград для яких росте та дозріває в безпосередній близькості від підприємства. Це місце обрали невипадково. Бахчисарай надійно захищений від вітрів горами, а сонце тут відрізняється особливим теплом і м"якістю, що дуже сприяє виноградарству.

Потрібно сказати, що Кримський вино-коньячний завод "Бахчисарай" був широко відомий за радянських часів. Сьогодні — це сучасне модернізоване виробництво, яке здатне випускати товар найвищої якості. Найкраще сучасне обладнання у поєднанні з досвідом і традиціями дали відмінний результат. Торговельну марку "Бахчисарай" високо оцінили як експерти, так і звичайні поціновувачі справжнього вина. На Х Міжнародній спеціалізованій виставці "Вино та виноробство" золотими медалями за високу якість були нагороджені вина "Ескі-Кермен", "Ханський палац", "Біле напівсолодке". "Червоне напівсолодке" отримало срібну нагороду.

Отже, якщо ви перебуваєте в пошуку винних діамантів, обирайте продукцію вітчизняних виробників, які вже встигли завоювати довіру!

Зараз ви читаєте новину «Як вибрати справжнє натуральне вино?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути