понеділок, 04 вересня 2017 00:00

Аджику варять із мелених слив

— Аджику роблю зі слив, — каже киянка Світлана Чумась, 44 роки. — Вона буде з фруктовим ароматом і солодким присмаком.

Миє 2 кг слив та виймає кісточки. Три червоних гострих перці миє та відрізає хвостики.

— Якщо хочете аджики гострішої, можна додати більше перцю.

Чистить склянку часнику. Перекручує на м'ясорубці його, сливу й гострий перець. Додає 200 г цукру, 3 ст. л. томатної пасти і 3 ч. л. солі. Все перемішує і ставить на вогонь. Як закипить, варить аджику 20 хв. Постійно помішує. Потім розкладає в стерилізовані банки й закриває кришками. ­Замотує аджику ковдрою, щоб довше зберігалося тепло.

Зараз ви читаєте новину «Аджику варять із мелених слив». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути