понеділок, 24 вересня 2018 06:25

Абрикосовий мармелад роблять у духовці

— Домашній мармелад ніколи не сплутаю з магазинним. Там якась незрозуміла резинова суміш пристає до зубів. А мій — смачний і натуральний. А як разом із дітьми робимо, то в них радості на весь день, — розповідає Марина Будчік, 35 років, зі Львова.

Виймає кісточки з 1 кг абрикосів. Заливає плоди 0,5 л води і проварює на середньому вогні до м'якості. Протирає через сито, додає 500 г цукру і варить на повільному вогні. Суміш має зменшитися на третину. Розчиняє 25 г желатину в 0,5 л холодної води. Додає до абрикосів і доводить до кипіння. Виливає у форму й охолоджує до кімнатної температури.

— Форми спеціальної не купувала. Взяла мілке деко. Хоча підійде й пластиковий лоток. Але в нього треба заливати трохи охолоджену суміш, а не гарячу.

Ставить у холодильник, щоб мармелад застиг. Нарізає кубиками й посипає цукром.

Зараз ви читаєте новину «Абрикосовий мармелад роблять у духовці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути