середа, 08 квітня 2020 14:21

"Взяла півсотні трусів по 20 гривень"

Подружжя 37-річна Кріс і 38-річний Джон Джанецкі з австралійського Сіднею помилково замовили 48 коробок по 48 рулонів туалетного паперу, замість однієї пачки. Отримали 2304 рулони на 3264 долари, замість 68. Порахували, що цього родині з чотирьох осіб вистачить на 12 років.

Чим ви запасалися і для чого?

Коли в лютому 2015 ро­ку долар підскочив до 40 гривень, накупила трусів – узяла півсотні по ціні від 20 до 50 гривень. Деякі моделі зараз продають по 100–200 гривень. Але за цей час я поправилася на два розміри. Роздаровую подругам.

Світлана МАРИНИЧ, 39 років, кухар, Вінниця

Помилково замовила в інтернет-магазині 10 ящиків дитячих каш. Коли отримала, була в шоці. Повернути покупку не вдалося. Місяць носила на майданчик і продавала мамочкам.

Тетяна ШИБАТЮК, 30 років, косметолог, місто Ірпінь Київської області

 

Купив 25-кілограмовий мішок гречки. 2016-го був шалений ажіотаж. Кілограм коштував ледь не 50 гривень. Віддав тоді третину зар­плати. Гречки сам не з'їв і нікому не дав. За рік у крупі завелися жучки. Завіз у село до матері. Варила собакам кашу.

Олег ШЕВЧУК, 32 роки, сантехнік, місто Калинівка на Вінниччині

10 років тому свинячим грипом перехворіли батьки, брат і сестра. Додому приїхала, коли вони одужали. Про всяк випадок купила три пачки медичних масок по 50 штук. За кожну упаковку віддала 80 гривень. Використала з десяток. Зараз під час карантину стали в пригоді. Щоранку в сумку кладу п'ять штук.

Оксана МАЙДАНЮК, 42 роки, перукар, Тернопіль

Запанікувала, коли всі чекали кінця світу 2012-го. Закупила 20 ліхтариків. До них по дві пачки батарейок. Із мене всі вдома сміялися. Мала що дарувати похресникам і племінникам на Різдво. Одним ліхтарем досі користуюся.

Тетяна ЯЦЬКО, 29 років, маркетолог, Чернівці

На проводи сина в армію купила 200 тарілок. Хотіла похвалитися перед сусідами й родичами, що маю свій посуд. Тоді всі одне в одного позичали тарілки на обіди, весілля та інші гулянки. Святкували вдома в шалаші. Кожну тарілку підписували, чия вона – "Свєта", "Маня", "Пистинка", "Галаганка". Якщо побили, мали віддати таку ж. Тепер той посуд вийшов із моди. Лежить на горищі. Рука не підіймається викинути. Їсти з нього не хочеться.

Лідія ДОРОШЕНКО, 57 років, бухгалтер, місто Жмеринка Вінницької області

На рік набрала прокладок і тампонів. По 10 пачок. З ними їхала на заробітки. Чомусь не подумала, що в Польщі вони теж продаються, і дешевше. Прикордонники не забрали. Сміялися.

Світлана ОЛЕНИЧ, 40 років, технолог, місто Біла Церква на Київщині

Перед кризою 2008 ро­ку купив п'ять тисяч штук цегли. За місяць – ще стільки ж. Думав будувати дім. За всі роки так і не зміг навіть фундамент закласти. Цегла позеленіла від вологи. Згодиться хіба на гараж.

Віктор МАРИНЧУК, 38 років, електрик, Хмельницький

Зараз ви читаєте новину «"Взяла півсотні трусів по 20 гривень"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути