Ексклюзиви
четвер, 26 грудня 2019 15:59

Сестра подарувала сертифікат на операцію зі збільшення грудей

Китайський фермер 47-річний Чжао Чжіюань із провінції Хенань подарує на весілля доньки 24-річної Чжан 300 свиней. Має їх дві тисячі голів. Однак мріє, щоб майбутній зять забрав дочку на роботу в місто

Ми запитали читачів: які оригінальні подарунки отримували на весілля?

Друзі подарували пляшку шампанського за 2 тисячі гривень. Планували випити на першу річницю. Взяли в подорож до Лондона, але відкорковувати не було настрою. Передарували родичам на день народження.

Віолетта МАЛЕВИЧ, 26 років, перекладачка, Київ

Свекруха презентувала корову. Дівати її не було куди, бо мешкали у квартирі. Запропонували, щоб потримала у себе в селі. Через якийсь час сказала чоловікові продати худобину, а гроші обміняти на долари. Свекруха ж доїла нашу корову і здавала молоко. Через це пересварилася вся родина. Ми за рік розлучилися.

Марина ЛЕБІДЬ, 32 роки, адміністратор магазину, Вінниця

 

Двоюрідна сестра принесла сертифікат на операцію зі збільшення грудей. Зі школи мала комплекси через свій перший розмір. Довго вагалася. У лікарні збільшили їх до третього розміру. Чоловік ревнує, але щодня обсипає компліментами, дарує квіти.

Ганна ВОЛОЩУК, 28 років, підприємець, Київ

Старша дружка презентувала силіконовий протез жіночих грудей. Перед весіллям, коли вибирали сукню, пожалілась їй, що одні соски стирчать. Чоловік, коли дізнався про цей подарунок, на її весілля через рік привітав трусами "пуш-ап".

Ольга БУБЛИК, 24 роки, рієлтор, Одеса

У червоній коробці з великим бантом хтось подарував пакет із лайном. Досі не знаємо хто. Святкували в шалаші, камер не було. Ніхто з гостей не бачив, як вона з'явилася. Досі боюся коробок у гарній обгортці.

Оксана АРТЕМЕНКО, 31 рік, продавець, Київ

Подарували п'ять 100-доларових купюр. На кожній напис: "Усе тобі прощаю. Щоб гроші ніколи не закінчувались і не позичали". Через місяць на відеозйомці побачив, що подарував товариш, якому я заборгував 500 доларів.

Володимир СЕРГІЙЧУК, 31 рік,

інженер, місто Южноукраїнськ на Миколаївщині

Хрещений подарував пса. В дитинстві мріяла про собаку. Але в однокімнатній квартирі ми з батьками не могли цього собі дозволити. Подарунку зраділа, але за кілька місяців змушена була повернути. Чоловік мав страшну алергію.

Світлана БЕЗУГЛОВА, 30 років, дизайнер одягу, Київ

Родичі вийшли з величезною коробкою, в якій лежав телевізор. І кілька разів кинули її по дорозі. Сказали, що все в господарстві згодиться. Ми кинулися розкривати. Всередині був побитий старезний телік, а поряд лежав сертифікат на купівлю техніки в магазині.

Ігор БУТРОВ, 27 років, підприємець, Одеса

Зараз ви читаєте новину «Сестра подарувала сертифікат на операцію зі збільшення грудей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути