вівторок, 15 травня 2018 12:37

Дві жінки вчепилися в ковбасу зубами і гризли її

У супермаркеті "Магніт" у російському Ставрополі побилися покупці. У закладі проводили акцію: хто збере певну кількість наліпок за куплені товари, може придбати плюшеву іграшку зі знижкою. На всіх не вистачило – люди виривали іграшки одне в одного. Літня жінка схопила чоловіка за горло, аби він віддав їй акційну річ.

Ми запитали у читачів: "Свідками яких інцидентів у торговельних закладах ви були?"

Дві жінки не поділили сукню за 1,5 тисячі гривень. Розмір був один. Доки одна думала, чи купувати, друга приміряла. Стали ту сукню тягати кожна у свій бік. У рукавах розірвали. Після цього за тисячу її купила перша жінка.

Лідія Микитюк, 45 років, продавець одягу, Вінниця

 

Натовп розірвав пакет із конструктором, вхопили шматочки "лего" – хто що бачив. На виході обмінювалися деталями, щоб щось скласти.

Сергій Гайдиш, 25 років, консультант, Київ

Хлопець украв антиперспірант за 100 гривень. Поклав собі в труси й вийшов із супермаркету. В поліцію заявляти не стали. Недостачу розділили між собою разом із консультантом відділу та заплатили в касу магазину. Весь день сиділа голодна.

Олена Цукурова, 39 років, продавець-консультант, Хмельницький

Перед Великоднем у магазині секонд-хенду жінка в дитячий рюкзак сховала з десяток речей для себе. При виході її видала онука. Коли проходили повз охоронця, спитала: ''Бабусю, а чого ти не заплатила за футболки?''

Наталія Мельничук, 32 роки, швачка, Вінниця

Під час різдвяного розпродажу за кожне кіло ковбаси палку давали безкоштовно. Акція тривала два дні. Коли залишилася остання палка подарункової ковбаси, дві жінки вчепилися в неї з обох боків. Спочатку тримали й шарпали. Потім одна запхнула в рот і відкусила. Думала, другій стане гидко – й відпустить. Але вона також стала кусати. Працівники зняли відео і виставили в мережу. Надвечір з'ясувалося, що одна з жінок – дружина "уважаємого чєловєка". Відео довелося зняти, а нам наказали забути той випадок.

Тарас Бєлий, 39 років, власник ферми, Харків

У магазині білизни під час піжамної вечірки пообіцяли: хто прийде в найеротичнішій, може вдягнути що завгодно на себе безкоштовно. Кілька дівчат прийшли голими. У крамниці вдягли по кілька трусів, бюстгальтерів і пеньюарів. Власники зраділи, що не торгуємо шубами. Наступного року заборонили приходити голяка й дозволили брати лише одну річ.

Валентин Данилишин, 39 років, охоронець, Суми

Студенткою у секонд-хенді брала фірмові речі в примірочну й розпорювала їх по шву. Потім вішала назад. Моя "напарниця" показувала недолік продавцю. Як правило, вартість речі падала вдвічі. Вдома на швейній машинці зшивали.

Діана Корольчук, 27 років, помічник юриста, Бершадь на Вінниччині

Засікли жінку, яка постійно крала кіндер-сюрпризи. Бачимо, що бере, на касі не платить, а при огляді нічого немає. Рік за нею спостерігали. Знайомий запідозрив, що товар – у піхві. Виявилося, і справді там. Жінка колекціонувала іграшки. Шоколад викидала.

Андрій Теклюк, 30 років, охоронець, Київ

Зараз ви читаєте новину «Дві жінки вчепилися в ковбасу зубами і гризли її». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути