Ексклюзиви
понеділок, 15 липня 2019 14:02

Визначили результати додаткової сесії ЗНО

Визначили результати додаткової сесії ЗНО
Результати додаткової сесії ЗНО розмістили на інформаційних сторінках учасників Фото: Rivne Media

Результати додаткової сесії ЗНО з математики, української мови і літератури, фізики та іноземних мов розмістили на інформаційних сторінках учасників.

До 18 липня учасники зможуть завантажити картки результатів і скан-копії бланків відповідей із цих предметів, повідомляє Освіта.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вступників зобов'яжуть складати англійську на рівень В1

Учасники додаткової сесії ЗНО мають право подати апеляційну заяву у письмовій формі до Українського центру оцінювання якості освіти. Її прийматимуть протягом 5-ти календарних днів від дня офіційного оголошення результатів, включаючи його.

Усі абітурієнти можуть знайомитися з таблицями переведення тестових балів у рейтингову оцінку і таблицями відповідності тестових балів оцінкам рівнів навчальних досягнень у розділі "Результати ЗНО".

Відповідно до методики переведення тестових балів у бали, за шкалою 100-200 результат обраховується для кожного учасника тестування, який подолав поріг "склав/не склав". Враховується рейтингове місце серед інших участників, а також відсоток набраних балів.

Зараз ви читаєте новину «Визначили результати додаткової сесії ЗНО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі