Ексклюзиви
середа, 01 травня 2019 17:44

Тепер до ЗНО можна готуватися завдяки грі

Тепер до ЗНО можна готуватися завдяки грі
Тепер до ЗНО можна готуватися завдяки грі Фото: Освіторія

Проект "Освіторія" оновив платформу iLearn із безкоштовними цілодобовими онлайн-курсами для підготовки до ЗНО. Тепер у ньому присутні елементи гри.

Абітурієнти можуть без репетиторів і у формі гри одночасно навчатися і покращувати свого супергероя, повідомляє Освіторія.

Під час реєстрації на сайті кожна дитина обирає собі героя. Так, за перегляд онлайн-курсів, проходження тестів і перегляд вебінарів із викладачами система нараховує віртуальні монетки — вчибакси. За отримані кошти можна "прокачати" свого супергероя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український прилад для незрячих переміг на всесвітньому конкурсі

Таке навчання у формі гри допомагає абітурієнтам готуватися з більшим задоволенням і заохочує навчатися. Крім цього, весь контент платформи орієнтований на сучасне покоління та повністю відповідає програмі ЗНО.

Також деякі курси мають гриф Міністерства освіти України. Програмою iLearn уже скористались понад 10 тис. учнів зі всієї країни. Серед них також були абітурієнти, які живуть на непідконтрольних Україні територіях, проте хочуть вступати до українських вишів.

Із 2021-го суттєво зміниться система складання зовнішнього незалежного оцінювання для випускників шкіл – стане більше обов'язкових предметів, а тестування з української мови та математики матимуть 2 рівні складності.

Зараз ви читаєте новину «Тепер до ЗНО можна готуватися завдяки грі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 3416
Голосування Якою має бути стипендія в університетах?
  • 830 грн, як зараз
  • як прожитковий мінімум 1228 грн
  • студентам не потрібна стипендія
  • лишити тільки для пільговиків
  • платити тільки відмінникам
Переглянути