Ексклюзиви
вівторок, 21 листопада 2017 11:47

Студенти "Львівської політехніки" навчатимуться онлайн

Студенти "Львівської політехніки" навчатимуться онлайн
Зимову сесію з 25 грудня до 27 січня студенти складатиму у чотирьох корпусах з понад десятка навчальних корпусів університету. Фото: learnkit.com

У лютому 2018-го студентів "Львівської політехніки" можуть перевести на дистанційне навчання.

Такі заходи у вузі застосовують, аби зекономити на опаленні. Узимку університету доведеться платити за газ на 40% більше, ніж торік, пише zaxid.net.

Під час вимушених канікул студенти будуть зобов'язані дотримуватись навчальної програми та виконувати завдання викладачів. Надсилати виконані роботи, індивідуальні завдання та комунікувати з викладачами студенти зможуть дистанційно через сервер "Віртуальне навчальне середовище".

Крім того, зимову сесію з 25 грудня до 27 січня студенти складатиму у 4 корпусах з понад 10 навчальних корпусів університету. Оскільки у вузі навчається майже 25 тис. студентів, адміністрація розробила спеціальний графік іспитів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міністерство освіти опублікувало рейтинг найпопулярніших ВНЗ

"Сесія і проведення іспитів відбувається у штатному режимі відповідно до графіку. Просто ми складаємо розклад іспитів таким чином, щоб вони проводилися у корпусах, які ми можемо належно обігріти. У нас є можливість провести ці іспити не розсіяно по усіх корпусах, а у лише у тих, що мають належне опалення і умови", - каже проректор з науково-педагогічної роботи НУ "ЛП" Олег Давидчак.

Мінімізація використання газу не торкнеться університетських гуртожитків, кажуть у вузі. Відтак студенти зможуть там проживати протягом 3 тижнів самостійного навчання.

Група викладачів Національного університету "Львівська політехніка" виступила з пропозицією присвоїти своєму університету ім'я Степана Бандери.

Зараз ви читаєте новину «Студенти "Львівської політехніки" навчатимуться онлайн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 3416
Голосування Якою має бути стипендія в університетах?
  • 830 грн, як зараз
  • як прожитковий мінімум 1228 грн
  • студентам не потрібна стипендія
  • лишити тільки для пільговиків
  • платити тільки відмінникам
Переглянути