середа, 12 грудня 2018 11:17

Відбулись Освітні дні Microsoft

Ідея цифрової трансформації в освіті не нова. Вона розвивається і кожен університет намагається уже впроваджувати свої методи, каже керівник освітніх програм Microsoft у країнах Центральної та Східної Європи Ольга Свириденко.

Вихідними компанія провела Освітні дні Microsoft в Україні. Під час воркшопу "Цифрова освітня трансформація. Що нового?" фахівці обговорили систему трансформації освіти вузів.

Фахівці Microsoft створили рамкову методологію для впровадження змін у вищі навчальні заклади. Вона складається з 3 компонентів: успішність студентів, якість викладання та навчання, взаємопов'язаність кампусів університету.

Автор: прес-служба заходу
  Учасники Освітніх днів Microsoft
Учасники Освітніх днів Microsoft

"Важливо, аби кожен університет мав своє бачення щодо змін і слідкував за ефективністю їхнього впровадження, адже одна методологія не спрацює на 100 відсотків для всіх. Найперше, варто підійти до змін раціонально та відповісти собі на запитання: для чого вашому університету зміни взагалі, чого ви хочете досягти?", - каже експерт CEO Sofia Education Experts ltd Стеліос Крістакос.

У рамках Освітніх програм за участю та підтримки Міністерства освіти та науки України та Інституту модернізації змісту освіти також відбулася конференція "Цифрова трансформація освітнього простору" для закладів загальної середньої освіти.

"Ми живемо в епоху четвертої технологічної революції. Можемо ефективно використовувати віртуальну реальність і ґаджети для заохочення учнів до навчання. Microsoft відіграє у цій трансформації освіти ключову роль. Створює продукти, які вже можна використовувати у навчальному процесі. Цілі школи в Україні користуються такими продуктами від Microsoft, їхні вчителі відвідують тренінги компанії. Таким чином, соціально відповідальна компанія Microsoft робить усе для того, аби повноцінно навчати сучасного учня", – говорить заступник міністра освіти і науки України відкритті конференції Роман Греба.

Автор: прес-служба заходу
  Учасники Освітніх днів Microsoft
Учасники Освітніх днів Microsoft

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "До викладачів звертаються на ім'я" - українка про навчання у шведському вузі

Під час заходу показові школи Microsoft (Microsoft Showcase Schools) продемонстрували свої успіхи у трансформації навчального процесу.

У Києві відбувся міжнародний бізнес-форум Level up Ukraine 2018. Тема цьогорічного заходу - трансформація бізнесу. На форумі були присутні понад 500 учасників. Це представники бізнесу, державні діячі України та світу, інвестори, регулятори та експерти.

Зараз ви читаєте новину «Відбулись Освітні дні Microsoft». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути