пʼятниця, 16 листопада 2018 16:04

Як змінився бізнес та українські компанії: у Києві втретє відбудеться міжнародний бізнес-форум

У Києві 28 листопада 2018-го відбудеться міжнародний бізнес-форум Level up Ukraine 2018. Розпочнеться о 9:00 у готелі Fairmont Grand Hotel Kyiv.

Бізнес-форум організовує компанія "Делойт" в Україні у партнерстві з асоціацією платників податків. Тема цьогорічного заходу - трансформація бізнесу. На форумі будуть присутні понад 500 учасників. Це представники бізнесу, державні діячі України та світу, інвестори, регулятори та експерти.

Спікерами форуму будуть голова Нацбанку Яків Смолій, керуючий партнер "Делойт" в Україні Андрій Булах, партнер податково-юридичного департаменту "Делойт" в Україні Наталія Ульянова, президент асоціації платників податків України Грігол Катамадзе, генеральний директор AGRO KMR (Франція) Клеман Куссенс, президент 9.8 Group (США) Гіві Топчішвілі, президент AgroGeneration Джон Шморгун, керуючий директор Green Seed Group (Голландія) Пім Хаасжик.

  У Києві 28 листопада пройде форум Level Up Ukraine 2018.
У Києві 28 листопада пройде форум Level Up Ukraine 2018.

На учасників очікують 4 сесії. На основній сцені обговорюватимуть головні тенденції та зміни в українському законодавстві та бізнесі. Крім того, відбудуться 2 паралельні потоки індустріальних ворк-шопів від галузевих спеціалістів із реальними трансформаційними кейсами. Програму доповнить вечірній коктейль із цікавим музичним наповненням і корисним нетворкінгом.

"Одним із визначних результатів Промислової революції 4.0 є підвищення ролі бізнесу у сферах, в яких держава відігравала визначальну і навіть монопольну роль. Тепер бізнес є більш мобільним, ніж держава та більш організованим, ніж громада. Але з підвищенням впливу зростає відповідальність", - говорить Андрій Булах, керуючий партнер "Делойт" в Україні.

За його словами, зміни починаються не у владних кабінетах, а у головах конкретних людей та їхній щоденній поведінці.

"Від цьогорічного форуму чекаю чесної, відкритої дискусії, діалогу між бізнесом і владою. Сподіваюсь, що на цьому заході українські стартапи знайдуть своїх потенційних інвесторів. Чекаю, що нова генерація української молоді – трансформаційні лідери – прямо й чітко зазначать свою готовність змінювати країну. Це саме те, для чого й треба проводити бізнес-форуми", - впевнений президент асоціації платників податків Грігол Катамадзе.

В Україні бізнес-форум Level up Ukraine проводять третій рік поспіль. 2017-го на заході обговорювали податкові та інвестиційні рішення для бізнесу, сприяли створенню майданчика для відкритого діалогу між бізнесом, інвесторами і державою.

Зараз ви читаєте новину «Як змінився бізнес та українські компанії: у Києві втретє відбудеться міжнародний бізнес-форум». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути