Ексклюзиви
четвер, 21 жовтня 2021 17:37

Сильні і слабкі сторони нового флагмана в лінійці iPhone

Сильні і слабкі сторони нового флагмана в лінійці iPhone
Мінімальна пам'ять 13-го iPhone - 128 гігабайт

Уже минув певний час після появи останнього продукту Apple в сегменті смартфонів на нашому ринку, але багато користувачів досі не знають, чи варто брати собі флагманську модель iPhone.

Дійсно, питання актуальне і зрозуміле, адже на 13 Айфон ціна не найменша, а від минулої версії iPhone він зовні майже не відрізняється. Але, може, у нього все ж є сильні сторони, за які захочеться переплатити? Порівняємо 12 і 13 версії по низці параметрів:

· Зовнішній вигляд
· Начинка
· Камера

Зовнішній вигляд

Відразу скажемо, зовнішній вигляд нового iPhone 13 - це не його сильна сторона, особливо якщо ви хочете, щоб новинка була помітна здалеку. І тринадцятий, і дванадцятий iPhone практично ідентичні, і якщо ми говоримо про стандартну версію, а не про Mini, то зовнішні відмінності будуть помітні тільки при близькому розгляді. Зменшена "брова", наприклад, в стандартній версії пристрою практично не кидається в очі, як не кидається в очі і трохи потовщений корпус 13-го iPhone.

Камера

Розташування камер на задній частині корпусу - це найбільш помітна візуальна зміна, але вона продиктована не тільки "дизайнерськими ідеями". Блоки камер знаходяться на нових місцях ще й тому, що вони змінилися технічно. Наприклад, відео стало зніматися більш стабільно, навіть якщо у вас тремтять руки. Така функція була і у моделей минулої 12-ї серії, але тільки у "професійних".

З'явилося кілька нових функцій, націлених, в першу чергу на тих, хто хоче багато знімати, але не бажає розбиратися в тонкощах налаштувань, які знають тільки оператори-профі. Чого вартий тільки "Кінематографічний режим", що дозволяє знімати шедеври одним натисканням кнопки. Крім того, новий телефон став краще знімати в сутінках, а кольори на фото стали більш природніми.

Начинка

Якщо зовнішній вигляд у 13-ого Айфона залишився майже таким, як і у минулій версії, то начинка оновилася. Наприклад, у нового флагмана з'явився новий процесор А15, який зробив пристрій трохи швидшим. Як відзначають фахівці, ресурсів нового чіпа вистачить на кілька років, щоб справлятися з будь-якими програмами та іграми. Завантажити його повністю пересічному користувачеві з базовим набором додатків навряд чи вдасться.

Виріс і запас пам'яті в фізичному сховищі пристрою. Виробник відмовився від версії з 64 гігабайтами пам'яті, пропонуючи 128 гігабайт натомість. У "професійних" версій нової лінійки сховища можуть бути ще більші.

Зараз ви читаєте новину «Сильні і слабкі сторони нового флагмана в лінійці iPhone». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути