Ексклюзиви
вівторок, 18 червня 2024 15:32

Redmi 13 з камерою на 108 Мп вже в АЛЛО
Партнерство

Серія Redmi завжди славилася вмінням поєднувати найбільш корисні функції та доступну ціну. І новий Redmi 13 увібрав у себе все найкраще з флагманських моделей Xiaomi, але при цьому залишився у бюджетному ціновому сегменті. Тож тепер кожен зможе відчути переваги топових технологій без переплат, особливо з 17 по 30 червня 2024 року, коли на Redmi 13 діятиме спеціальна акційна ціна - лише 6 299 грн замість 6 999 грн. Тож якщо ви давно хотіли оновити свій смартфон на щось сучасне та продуктивне, саме час завітати до магазинів АЛЛО. Акція діє на території України, крім тимчасово окупованих територій, в авторизованих магазинах АЛЛО та на сайті allo.ua.

Автор: АЛЛО
  На Redmi 13 діятиме спеціальна акційна ціна в магазинах АЛЛО з 17 по 30 червня
На Redmi 13 діятиме спеціальна акційна ціна в магазинах АЛЛО з 17 по 30 червня

Переваги Redmi 13 в одному списку

Redmi 13 - бюджетний смартфон, який отримав:

● суперчітку основну камеру на 108 Мп;

● скляну задню панель;

● фронтальну камеру на 13 Мп для яскравих селфі;

● великий 6,79-дюймовий FHD+-дисплей з підтримкою технології AdaptiveSync;

● потужний чипсет MediaTek Helio G91-Ultra;

● батарею 5030 мА⋅год зі швидкою зарядкою на 33 Вт;

● захист від води та пилу за стандартом IP53.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що потрібно знати при створенні паролів для облікових записів. Кілька простих порад

Камера на 108 Мп: деталізація та зум нового рівня

Головна родзинка Redmi 13 - основна камера на 108 Мп. Завдяки високій роздільній здатності та просунутим алгоритмам обробки зображень ви зможете робити надзвичайно деталізовані та якісні знімки за будь-яких умов. Також камера підтримує 3x-зум без втрати якості, тож ви зможете наблизити об'єкт знімання, не втрачаючи в деталізації.

6,79" дисплей з частотою оновлення 90 Гц та підтримкою AdaptiveSync: для повного занурення

Для повного занурення в контент Redmi 13 отримав великий 6,79-дюймовий IPS-дисплей з роздільною здатністю Full HD+ і чудовою передачею кольорів. Технологія AdaptiveSync динамічно змінює частоту оновлення в діапазоні від 30 до 90 Гц залежно від контенту. Це забезпечує максимально плавну картинку під час гортання вебсторінок, перегляду відео або в мобільних іграх.

MediaTek Helio G91-Ultra: оптимальний баланс продуктивності та енергоефективності

За продуктивність Redmi 13 відповідає 8-нм чипсет MediaTek Helio G91-Ultra. Він містить 8 ядер і графічний прискорювач Mali-G57 MC2. Такий набір забезпечує високу швидкодію та енергоефективність як в повсякденних завданнях, так і в більш вимогливих сценаріях.

Для комфортної роботи Redmi 13 отримав 6 або 8 ГБ оперативної пам'яті. Її обсяг можна віртуально збільшити до 12 або 16 ГБ. Для зберігання даних передбачено 128 ГБ швидкого накопичувача. А якщо цього виявиться замало, можна розширитися ще на 1 ТБ за допомогою картки microSD.

Батарея на 5030 мА⋅год і зарядка 33 Вт: автономність на висоті

Автономність - це ще один козир Redmi 13. Батарея на 5030 мА⋅год забезпечує 1-2 дні активного використання або до 16 днів у режимі очікування.

Коли ж настане час підзарядитися, вам не доведеться довго чекати. Адже Redmi 13 підтримує швидку зарядку потужністю 33 Вт. За її допомогою ви зможете відновити 50% заряду батареї лише за 26 хвилин.

Захист IP53, NFC, ІЧ-порт та розʼєм 3,5 мм: всі потрібні функції

Redmi 13 отримав сучасний модуль NFC для безконтактної оплати та обміну даними, швидкісний Wi-Fi 5, Bluetooth 5.0, ІЧ-порт для керування побутовою технікою та улюблений багатьма роз'єм 3,5 мм для дротових навушників.

А ще смартфон може похвалитися захистом від вологи та пилу за стандартом IP53. Тож йому не страшні бризки води або дрібний пісок.

Трендовий дизайн з пласкою рамкою і скляною задньою панеллю

Redmi 13 вирізняється стильним дизайном з пласкими гранями та скляною задньою панеллю. Він тонкий - 8,3 мм, легкий - 189 г, доступний у чорному, рожевому та блакитному кольорах. Можна вибрати варіант, який найкраще пасуватиме до вашого стилю та смаку.

Тож якщо шукаєте сучасний і збалансований смартфон для щоденних завдань і розваг без переплати за надлишкові можливості, зверніть увагу на Redmi 13. З ним ви зможете розкрити весь потенціал мобільних технологій.

На сучасних телефонах існує функція переадресації дзвінків.

Ця зручна, на перший погляд, опція може іноді нашкодити своєму господареві. Що означає переадресація дзвінків, чим вона небезпечна, як вимкнути переадресацію дзвінка на телефон і як поставити цю функцію на мобільний пристрій, розповіла Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «Redmi 13 з камерою на 108 Мп вже в АЛЛО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути