четвер, 23 травня 2019 20:08

Останній дзвоник 2019: коли буде кінець навчального року

Останній дзвоник 2019: коли буде кінець навчального року
День останнього дзвоника в українських школах різний. Фото: neoqua / Pixabay

Традиційно навчальний рік в Україні завершується в останню п'ятницю травня, але цьогоріч у місяці їх п'ять.

День останнього дзвоника у школах різний, адже рішення про його дату, сценарії, форму та порядок святкування адміністрації шкіл приймають самостійно. Головна умова, щоб школярі пішли на літні канікули не пізніше 31 травня. Про це пише Сьогодні.

Так, у багатьох школах України вирішили не чекати кінця місяця і провести свято 24 травня, тобто вже завтра. Водночас київські школярі підуть на канікули у п'ятницю, 31 травня. А в найближчі вихідні, 25 і 26 травня, у столиці відбудеться святкування Дня міста.

А ось випускні бали в більшості українських шкіл будуть вже після проведення ЗНО, яке стартувало 21 травня і триватиме до 13 червня. Але точну дату випускних визначають школи також самостійно. Тому випускні бали можуть відбутися у період з 24 травня по 24 червня.

У мережі з'явилися правильні відповіді на ЗНО з математики, який випускники здавали вчора. Український центр оцінювання якості освіти виклав у себе на сайті файл із вирішенням усіх 33 завдань.

Зараз ви читаєте новину «Останній дзвоник 2019: коли буде кінець навчального року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі