пʼятниця, 16 листопада 2018 10:22

Англійська для немовлят. Віяння моди або необхідність у сучасному світі

Батьки все частіше себе запитують, коли дитині починати вчити англійську мову. Відповідей на це питання – безліч. А чи є сенс вивчати англійську дітям з перших днів життя?

  Англійську у центрах Helen Doron English немовлята від 3 місяців вчать разом з мамами
Англійську у центрах Helen Doron English немовлята від 3 місяців вчать разом з мамами

Зазвичай, дорослі багато уваги приділяють навчанню дітей старше трьох років. Але, згідно із дослідженнями, розвиток клітин головного мозку до цього віку становить вже 70-80%. Дослідження фізіології мозку, з одного боку, та дитячої психології – з іншого, показали, що ключ до розвитку природних здібностей дитини – це її особистий досвід пізнання в перші три роки життя. Дитині дають слухати гарну музику і вчать грати на скрипці не для того, щоб виростити з неї видатного музиканта. Її навчають іноземній мові не для того, щоб виховати геніального лінгвіста. Головне – розвинути в дитині її безмежні можливості.

Багато мам помічали, що в їхніх дітей вражаюча пам'ять. Дволітня дитина знає десятки марок машин, різні види комах чи метеликів. Діти здатні по образах впізнавати предмети. Досвід раннього дитинства надовго залишається в мозку і може стати в пригоді набагато пізніше.

Цей результат підтверджують слова молодої мами Альбіни Каріпової, яка є викладачем англійської в Helen Doron English і вчила зі своїм сином мову з самого народження. "Мій син почав вчити англійську з 3 місяців, й у свої 3 роки він вже знає більше моделей машин англійською, ніж я, а все тому що я розповідала йому про них, коли він ще не говорив, а тепер постійно сам знаходить назви нових моделей і з захватом повідомляє мені", – ділиться успіхом Альбіна.

  Ключ до розвитку природних здібностей дитини - це її особистий досвід пізнання в перші три роки життя
Ключ до розвитку природних здібностей дитини - це її особистий досвід пізнання в перші три роки життя

Немовля вивчає свою рідну мову природно, коли оточуючі постійно розмовляють з дитиною; чітко називають предмети, показуючи на них; розповідають казки, співають пісні, читають вірші та книжки. Саме в такому форматі і проходять заняття для немовлят від 3 місяців разом з мамами у центрах Helen Doron English.

Тож чим раніше Ви наповните життя свого малюка англійською мовою, тим швидше вона стане невід'ємною частиною вашого життя.

Поспішайте записатись на демонстраційне заняття на сайті та отримайте 2 заняття в подарунок. Промокод "gazetahd".

Зараз ви читаєте новину «Англійська для немовлят. Віяння моди або необхідність у сучасному світі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 3417
Голосування Якою має бути стипендія в університетах?
  • 830 грн, як зараз
  • як прожитковий мінімум 1228 грн
  • студентам не потрібна стипендія
  • лишити тільки для пільговиків
  • платити тільки відмінникам
Переглянути