середа, 27 вересня 2017 08:42

77-річний професор переміг на виборах ректора Львівського медуніверситету

77-річний професор переміг на виборах ректора Львівського медуніверситету
За попередньою інформацією, за Бориса Зіменковського проголосувало 56 % виборців, за Кривка — 30 %. 14 % між собою поділили два інших кандидати. Фото: lviv.web2ua

Професор Борис Зіменковський знову став ректором ЛНМУ ім. Данила Галицького.

На посаду ректора претендували чотири особи: Борис Зіменковський, декан медичного факультету № 2 Львівського національного медичного університету, завідувач кафедри нормальної анатомії Юрій Кривко, професор Інституту післядипломної освіти Івано-Франківського національного медичного університету Ростислав Ступницький та доцент кафедри стоматології дитячого віку Ужгородського національного університету, директор приватної стоматологічної клініки Юрій Бунь.

За попередньою інформацією, за Бориса Зіменковського проголосували 56% виборців, за Кривка — 30%. 14% між собою поділили два інших кандидати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Гуманітарна помста Росії": Максакова дала перший урок з вокалу в українській академії

Згідно з Законом про вищу освіту, право голосу мали усі члени науково-педагогічного складу (1170 осіб), а також обрані представники від студентства (240 осіб) та допоміжного персоналу (150 осіб). Усього в списку виборців було 1560 осіб, із них проголосувати прийшли 1427.

Борис Зіменковський очолював ЛНМУ ім. Данила Галицького протягом останніх 20-ти років. Йому 77 років. Він є автором понад 800 наукових та навчально-методичних праць, 50 патентів та 72 авторських свідоцтв на винаходів. Є співавтором 5 лікарських препаратів.

Зараз ви читаєте новину «77-річний професор переміг на виборах ректора Львівського медуніверситету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі